Kinderfeestjes

Feestjes vieren dat doe ik graag. Maar organiseren nog veel liever. Niets zo leuk als met een aantal kids aan de slag te gaan om er een topfeestje van te maken, waarbij ze met mooie verhalen en creaties weer naar huis gaan. Dat is voor de jarige job natuurlijk ook geweldig. Iedereen wil dat toch?

Aangezien kinderfeestjes vaak maatwerk zijn en er specifieke wensen zijn, is het net zo makkelijk om even contact te hebben. Vul alvast het contactformulier in met wat ongeveer de wensen zijn. Ik zal dan een voorstel doen waarvan je gaat glimlachen! Yes, de voorpret kan beginnen. Hoor graag wanneer jij je feestje wil vieren!

Het is mogelijk op locatie. Ik heb ook mogelijkheden voor het huren van een ruimte in Zwolle, Dalfsen of Heino.

Inspiratie voor wat o.a. mogelijk is:
Jewelizer
Aan de slag om een mooie sieradenstandaard te maken.
Mini-boomhut
Lekker knutselen aan een mooie mini versie van een boomhut. Wat is jouw thema/avontuur?
Wat is jouw verhaal
Je gaat lekker aan de slag met magazines, foto's, plaatjes, teksten enz. om een leuk fantasieverhaal te maken. Op het laatst leest iedereen zijn verhaal voor aan elkaar.
Avonturenstad
We gaan samen een bordspel maken waarin alle dingen aan bod komen die jij leuk vind aan jouw dorp of stad.
Vogelhuisjes pimpen
Samen lekker aan de slag om een mooi voederhuisje te maken voor de vogels.
Insectenhotel maken
Als voorpret ga je zelf alvast van alles verzamelen. Samen maken we hier dan een tof hotel van voor alle beestjes in jouw tuin.
Schilderij maken van natuurlijke materialen
Je kunt super mooie kunst maken van bladeren, eikeldopjes enz. Je gaat dus eerst lekker op zoektocht naar materialen en daarna laat je hier heerlijk je fantasie op los.
Oud hollands knutselen
Weet je het nog van vroeger? Met je moeder of op school? Hoe leuk was dat?! Gewoon echt lekker aan de knutsel met de inspiratie van elk seizoen.

enz. enz.

Kinderfeestje creatieve workshop

Uitgelicht: Jewelizer

De sieraden ophangstandaard (hier afgebeeld als cactus) wordt eerst voorzien van verf, daarna kun je hem versieren met leuke pailletjes, kralen en glitters en daarna komen er spijkertjes in waar je je sieraden aan op kunt hangen. 

Juwelen organizer: bij ons genaamd The Jewelizer :-)

Uitgelicht: boomhut

Wat 2 lagen hout met een stok er tussen wel niet teweeg kunnen brengen. Het voorbeeld dat je hier ziet is gemaakt in het winterthema compleet met lampjes en al. De jongens die dit gebouwd hebben zijn er thuis nog weken druk mee geweest om er van alles bij te bouwen. Hun fantasie ging maar door, echt super!

Het jungle thema of juist zomerthema zijn uiteraard ook opties. Lekker je fantasie de vrije loop laten en iets moois en unieks creĆ«ren.  Aanrader!

Uitgelicht: zeemeerminparty

Neem een duik in het diepe in de wereld van de zeemeerminnen. Deze workshop is voor 4-8 jarigen een leuke creatieve workshop bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje. 

Het zijn kleine houten spiegels die je lekker naar hartelust kunt pimpen met o.a. verf, stiften, vilt, foam en glitter & glamour. Gegarandeerd een leuk resultaat!